Getuigenoproep vernielingen in Voorhout en Sassenheim

Foto: Wijkagenten Teylingen

De wijkagenten doen op Facebook een oproep voor getuigen van de overdreven hoeveelheid vernielingen die zijn gepleegd in zowel Voorhout als in Sassenheim.

In de nacht van 13 op 14 maart zijn er in de twee dorpen tal van vernielingen gepleegd, van lek gestoken banden tot spullen uit verschillende tuinen die werden vernield. De vandalen lieten letterlijk een spoor van vernielingen achter.

“Ondertussen gaat het ‘gewone’ politiewerk gewoon door en zijn wij bezig met het onderzoek naar aanleiding van tientallen vernielingen aan auto’s, fietsen en tuinen in Voorhout en Sassenheim in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 maart 2020.” (Wijkagenten Teylingen op hun Facebookpagina)

Inmiddels heeft de politie al verschillende camerabeelden ontvangen, maar zij zijn nog steeds opzoek naar meer beelden. Op de kaartjes hieronder kun je op de rode pins zien wat de ‘slooproute’ van de vandalen is geweest. De politie is dan ook op zoek naar beelden van de straten waarin vernielingen zijn gepleegd, maar ook van de direct omliggende straten.

Kaart Voorhout

Kaart Sassenheim

 

Heb jij (bruikbare) beelden en nog niet eerder contact met de politie gehad over deze zaak? Zij komen graag alsnog met jou in contact. Zij verzoeken je dan contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

Reacties