Uitreiking Sportprijzen Teylingen 2019

Foto: pixabay

Master Illusionist Winfried verzorgt op vrijdag 6 maart de spectaculaire opening van de uitreiking van de Sportprijzen Teylingen 2019.

Sport is magisch

Sporters zijn vaak ‘tovenaars’; ze creëren uit het niets toch een winnend punt, presteren het onmogelijke of ontsnappen regelmatig aan buitenspel of een nederlaag. Geen wonder dus dat master illusionist Winfried de sportprijzen komt openen. Hij werd bij het grote publiek onder andere bekend van het SBS6-programma ‘De Nieuwe Uri Geller’ en deed drie seizoenen mee aan ‘De Schatkamer’ bij Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was de master illusionist exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards.

Genomineerden

Na de opening is het tijd voor de sporters. Dit zijn de genomineerden:

  • In de categorie Sportman/Sportvrouw 2019 zijn genomineerd: Louk Verhees (bridge), Samantha Koeman (Obstacle Course Racing) en Iris van der Stelt (schaatsen).
  • In de categorie Sportploeg 2019 zijn genomineerd: TOP/SolarCompleet A1 (korfbal), Sikkens Hengelsport (vissport) en Ter Leede heren 1 (voetbal).
  • In de categorie Sportbegeleider 2019 zijn genomineerd: Martijn van Goeverden (volleybal), Jesse van Rijn (volleybal) en Marijke Meijer (handbal).
  • Voor de Van Velzen AA Talentenprijs 2019 zijn genomineerd: Loïs Rieff (tennis), Rosa van Gool (voetbal) en Max van Schagen (zwemmen).

Uit alle winnaars wordt vervolgens de winnaar van de hoofdprijs, de Teylinger Sportprijs 2019, gekozen.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Sportprijzen is op vrijdag 6 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst van het Sportcafé is bij Dekker Warmond Sport & party Events (Veerpolder 14 in Warmond). De uitreiking start om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

De uitreiking van de sportprijzen wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Sport Promotie Teylingen. Het Sportcafé is een ontmoetingsplek voor mensen uit de sport, het bedrijfsleven, de politiek en de media.

Reacties