Straatkrantverkoper Ola neemt afscheid van AH Voorhout

Foto: Lisa de Blok

Wie wel eens naar de Albert Heijn supermarkt in Voorhout gaat, kent hem; de goedlachse straatkrantverkoper Ola. Na zeven jaar gaat Ola nu de Albert Heijn verlaten.

De reden dat Ola voortaan niet meer voor de klanten klaar zal staan met een wagentje en een grote glimlach, is omdat hij na al die jaren eindelijk zijn verblijfsvergunning heeft gekregen. Het is dan ook tijd voor hem om verder te gaan met zijn leven en een baan te zoeken.

Aanstaande zaterdag is Ola er voor het laatst. De medewerkers van de Albert Heijn hebben daarom iets leuks bedacht om hem te bedanken. Bij de inpaktafel in de winkel ligt een boekje waar de klanten een persoonlijke boodschap voor hem in kunnen schrijven. Er ligt ook een multomap waar kinderen hun tekeningen in kunnen doen. Aanstaande zaterdag om 17.00 uur zullen de medewerkers hem het boekje en de tekeningen overhandigen.

“Ola heeft ons 7 jaar lang heel vriendelijk en behulpzaam bejegend en nu mogen wij hem in het zonnetje zetten! Zeker nu hij aan een nieuwe fase van zijn leven kan beginnen.” (Marlies en Gerda van Albert Heijn Voorhout)

 

Reacties