Gratis theorieles voor brommer, scooter, motor en auto in O.J.C. Fascinus.

Foto: PR

Jongerencentrum Fascinus en Rijschool Zwanenburg bieden gratis theorielessen voor brommer, scooter, motor en auto. Hoewel de theorielessen in het jongerencentrum plaatsvinden, zijn de lessen voor iedereen toegankelijk.

Iedereen die zijn of haar theoriekennis wil ophalen is welkom. Door middel van de theorielessen willen O.J.C. Fascinus en Rijschool Zwanenburg Sassemse jongeren en iedereen die behoefte heeft aan extra zekerheid een steuntje in de rug geven.

De theorielessen vinden vanaf 10 maart om de week op dinsdag plaats tussen 17:00 en 18:30 uur in O.J.C. Fascinus, Van Alkemadelaan 14, 2171 DH Sassenheim.

De theorielessen zijn bedoeld als extra ondersteuning bij het leren. Deelnemers die leren voor een examen, zullen thuis ook de theorieboeken moeten doornemen. De theorielessen bestaan uit een combinatie theorievragen voor de brommer, scooter, motor en auto. In elke les komen de verschillende voertuigen aan bod. Het traject bestaat uit een reeks van drie lessen die om de week worden gegeven in O.J.C. Fascinus. Dit traject zal na afloop weer worden herhaald.

De samenwerking tussen het jongerenwerk en Rijschool Zwanenburg is ontstaan door de vraag vanuit jongeren om extra hulp en uitleg bij het leren van theorie voor voertuig theorie-examens. Cees Zwanenburg is instructeur bij Rijschool Zwanenburg en gaf gehoor aan deze oproep. Naast instructeur is Cees actief vrijwilliger bij Veilig Verkeer Katwijk. Ook geeft Cees gratis theorielessen in JVC de Schuit in Katwijk. Wie nog meer behoefte heeft aan extra uitleg, kan hier op de andere dinsdag terecht.

De theorielessen vinden om de week plaats vanaf dinsdag 10 maart. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met O.J.C. Fascinus via 06-21456208.

Reacties