Nieuw enthousiast team voor het Sassennest

Foto: Ben Verhoef

Karin ter Beest, die beheerder was van het Sassennest in Park Rusthoff, heeft op 1 januari het stokje overgedragen aan een team van vier super enthousiaste dames.

Hetty van Driel, Dimphy Caspers, Annemarie Piters en Marjolein Zwetsloot hebben de taken duidelijk verdeeld en hebben er inmiddels met zijn vieren voor gezorgd dat er direct vanaf het begin een goede organisatie staat met een duidelijke afbakening van taken. Hetty en Dimphy houden zich samen bezig met de feesten, partijen, bruiloften en vele andere activiteiten waar Het Sassennest voor gebruikt kan worden. Samen met vrijwilligers zullen zij elke activiteit in goede banen leiden.

Annemarie is volop aan de slag met de werkschema’s en de bezetting door de vrijwilligers en daarnaast heeft zij de verantwoording over de financiën en de administratie. Marjolein tenslotte, is contactpersoon voor de diverse leveranciers, beheert de voorraad en is zodoende verantwoordelijk voor de algehele inkoop.

De dames geven duidelijke informatie over wat er wel en niet mogelijk is in Het Sassennest. Voor een kinderpartijtje is Het Sassennest niet geschikt en bovendien is er ook geen speelgoed aanwezig. Tijdens de reguliere openingstijden, op woensdag-, donderdag-, zaterdag- en zondagmiddag, zal Het Sassennest nooit twee dagen achtereen dicht zijn in verband met een besloten gelegenheid. Dit doen zij speciaal voor een steeds groter wordende groep van oudere mensen welke elkaar daar graag ontmoeten en gezellig met elkaar willen zijn. Hier kijken zij echt naar uit.

Voor deze reguliere openingstijden zijn de dames met spoed op zoek naar enkele gastdames en/of gastheren, al is het maar voor één middag in de maand. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een of meerdere keren op proef mee te helpen. Aanmelden kan tijdens de openingstijden in het Sassennest of via [email protected] Op de website van het park kun je onder het kopje ‘Activiteiten’ Paviljoen Sassennest aanklikken voor meer informatie.

Op de foto de vier super enthousiaste dames met van links naar rechts: Annemarie Piters, Hetty van Driel, Marjolein Zwetsloot en Dimphy Caspers

Reacties