Denk je mee over een duurzamer Teylingen?

Foto: pixabay

Heb je interesse om energie te besparen? Of ben je al duurzaam bezig? Misschien wek je zelf al duurzame energie op met zonnepanelen op je dak, of heb je een regenton om regenwater op te vangen? De gemeente deelt graag de meningen en idee├źn van inwoners.

De gemeente Teylingen maakt werk van duurzame ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij de overgang naar steeds groenere energiebronnen. Zo hebben ze in totaal zo’n 900 zonnepanelen op de gebouwen van de gemeente. Ook zorgen ze dat steeds meer afval weer grondstof wordt, bijvoorbeeld het hergebruik van hout uit openbaar groen.

“Graag maken we Teylingen duurzamer, samen met partijen en inwoners in de gemeente. Daarom nodigen we je uit om met ons van gedachten te wisselen over duurzame ontwikkeling in de gemeente. We organiseren hierover drie bewonersavonden.” (gemeente Teylingen)

Kom naar een van de volgende bewonersavonden, aanmelden is niet nodig:

Warmond

Maandag 3 februari
19.30 – 21.00 uur
Het Trefpunt, Herenweg 80

Voorhout

Woensdag 5 februari
19.30 – 21.00 uur
Het Bestuurscentrum, Raadhuisplein 1

Sassenheim

Donderdag 13 februari
19.30 – 21.00 uur
Bernardus, Hoofdstraat 82

Doe mee met de quiz

Teylingen verduurzamen kan de gemeente niet alleen. Dat doen ze samen met veel organisaties en met jou als inwoner. Tijdens de bewonersavonden bespreken ze aan de hand van een duurzaamheidsquiz wat de gemeente Teylingen de komende jaren wil doen om Teylingen nog duurzamer te maken. Laat weten wat jij belangrijk vindt. De reacties die tijdens de bewonersavonden worden gegeven, weegt de gemeente mee bij het opstellen van het nieuwe uitvoeringsprogramma. Hierin staat wat we de komende jaren willen doen en welke initiatieven we ondersteunen om Teylingen nog duurzamer te maken.

Reacties