Nieuwjaarsreceptie gemeente Teylingen

Foto: pixabay

Op donderdag 2 januari 2020 van 19.30 tot 21:30 uur is iedereen uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Teylingen in het bestuurscentrum (Raadhuisplein 1) in Voorhout.

“Het jaar 2020 staat voor de deur. Een heel nieuw jaar waarin we met elkaar samen kunnen werken aan ons mooie Teylingen. We willen dit nieuwe jaar graag inluiden met onze inwoners, ondernemers en verenigingen: de mensen die samen de samenleving maken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie willen we een aantal inspirerende verhalen centraal stellen. Verhalen van inwoners en ondernemers die iets bijzonders hebben gepresteerd en op wie we daarom extra trots zijn.”(Burgemeester Carla Breuer)

Waarderingsprijs 2019

In Sassenheim, Voorhout en Warmond zijn veel actieve inwoners, die samen hun schouders zetten onder uiteenlopende initiatieven. De gemeente is blij met de activiteiten die worden ontplooid en stimuleert en ondersteunt ze graag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie belonen ze één van deze initiatieven met de waarderingsprijs van Teylingen. Dit gebeurt rond 20.15 uur.

 

Cookieinstellingen