Spaar Douwe Egberts punten voor de voedselbank!

Foto: pixabay

We kennen het allemaal als er gasten zijn of zomaar met het gezin op een gezellig moment: “Wie heeft er zin in een kopje koffie?”

Voor de meeste mensen iets heel normaals, maar voor de klanten van de voedselbank niet, aldus Cees Pronk van Lionsclub Bollenstreek. Koffie zit namelijk nooit tussen de etenswaren voor de voedselbank omdat dat product nooit over de houdbaarheidsdatum komt in de winkels.

Om deze reden houden Douwe Egberts en 110 Lionsclubs in december voor de 8e keer hun jaarlijkse actie om de D.E- waardepunten in te zamelen. Punten die bij jou in de keukenla liggen, kun je doneren bij alle AH winkels in de Bollenstreek, bij de Jumbo’s in Lisse en Hillegom, de Plus in Voorhout en Hillegom, Dirk in Lisse en tenslotte de Deka in Hillegom.

De D.E waardepunten worden eind december verzameld, geteld en D.E doet daar bij inlevering nog een bonus bovenop. De Lionsclubs Bollenstreek en Warmond Slot Teylingen hopen ook dit jaar weer op jullie medewerking. Het is een kleine moeite om de D.E punten in een van de daarvoor geplaatste dozen te deponeren en anderen zullen er erg blij mee zijn.

Pronk: “Wie denkt dat we met onze acties in de afgelopen jaren alle koffiepunten wel ‘uit de markt’ hebben gehaald heeft het werkelijk mis. Spaar mee en gun onze plaatsgenoten een heerlijk kopje koffie.”

Reacties