Jongerenfeest FRIS komt naar OJC Ex-Voto

Foto: PR FRIS

Zaterdag 30 november is jongerenfeest FRIS een feit in Voorhout. Het succesvolle feest voor kids van 12 t/m 16 jaar zal plaats vinden in jongerencentrum Ex Voto in Voorhout. De organisatie van FRIS is blij om de jongeren in Voorhout en omgeving een veilige uitgaansavond te gaan bieden.

30 november vindt de eerste editie van FRIS Voorhout plaats in Ex-Voto (@Hok). Organisator Philippe Hes: “Aankomend jaar organiseren wij FRIS in totaal 15 steden. Wij zijn ontzettend blij dat Voorhout daar vanaf nu bij hoort. Er is een grote groep jongeren die graag uit willen gaan met hun vrienden en vriendinnen, maar dit nog niet mogen vanwege hun leeftijd. Wij kunnen dit nu op een verantwoorde manier bieden aan de kids in en rondom Voorhout.”

Tickets voor FRIS 30 november zijn te koop via de website van FRIS. De organisatie pakt voor de eerste editie meteen uit met headliner DONNY ROELVINK. Daarnaast zet het jongerenwerk van Welzijnskwartier een lokaal aanstormend talent in. Deze editie is dat JAIMY LORENZO uit Rijnsburg. De line-up wordt voltooid met de DJ’s: DEION DWIGHT, TIJN VERKERK, MC NASH en TOMMY T. De avond start om 19.30 en duurt tot 00.30 uur.

FRIS werd twaalf jaar geleden in Amsterdam opgericht door Mitchel Bovenlander, Philippe Hes en hun toenmalige compagnon. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak, energydrank en drugs. FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B.

Jongerencentrum Ex Voto is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118 b in Voorhout. Meer informatie en tickets Fris: www.wijzijnfris.nl Meer info over het Ex Voto: www.ex-voto.nl.

Reacties