Bijeenkomst voor winkeliers, horecaondernemers en vastgoedeigenaren

Foto: pixabay

Business Platform Teylingen (BPT) en de gemeente Teylingen organiseren voor alle winkeliers, horecaondernemers en vastgoedeigenaren (leden en ook niet-leden van Business Platform Teylingen) op dinsdag 12 en woensdag 13 november een avond gewijd aan de Detailhandelsvisie.

Gemeente, inwoners en ondernemers hebben de afgelopen maanden gewerkt aan de Detailhandelsvisie Teylingen en de Centrumvisie Teylingen. Doel is te zorgen voor aantrekkelijke centra en winkelgebieden voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Kijk voor meer info over dit proces op www.centrumvisieteylingen.nl.

Beide avonden vinden plaats in ’t Trefpunt, Herenweg 80 in Warmond. Je kunt inlopen vanaf 18:30 uur. Het programma begint om 19.00 uur. Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Op 12 november staan Warmond en Sassenheim centraal, op 13 november Voorhout.

BPT en de gemeente informeren ondernemers onder begeleiding van het Expertteam Winkelgebieden graag over de concept-Detailhandelsvisie. Daarnaast spreken zij graag met ondernemers over hoe de uitwerking en uitvoering van de visie gezamenlijk opgepakt kan worden. En over hoe deze samenwerking eruit zou kunnen zien.

In verband met de catering verzoeken zij je vriendelijk uiterlijk vóór 10 november aan te melden door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Bijeenkomst Detailhandelsvisie.

Reacties