Burgemeester Carla Breuer en Erwin Koenen geven elkaar het jawoord!

Foto: Lisa de Blok

Vandaag is onze burgemeester Carla Breuer in het huwelijksbootje gestapt met haar geliefde Erwin Koenen. De plechtigheid heeft plaatsgevonden in Park Rusthoff, waar ze onder het toeziend oog van een klein gezelschap van directe familie en vrienden elkaar het jawoord gaven.

Op maandag 4 februari speelden Carla Breuer en Erwin Koenen het bruidspaar tijdens de traditionele boerenbruiloft van Carnavalsvereniging de Saksen. Plotseling ging Erwin ten overstaan van 200 personen op de knieën en vroeg Carla ten huwelijk. Vandaag, exact een half jaar later was het dan tijd voor hun echte bruiloft.

Mr. Louke van der Bijl-de Jong, een goede vriendin van het echtpaar, was bij het huwelijk de trouwambtenaar. Het paar viert het huwelijk niet voor niets speciaal in hun eigen woon- en werkgemeente Teylingen. Carla Breuer:

”Het is prachtig in onze gemeente waarmee de keuze snel was gemaakt om alles, van aanzoek tot het uitzwaaien van de laatste gasten, in ons prachtige Teylingen te doen.”

Het echtpaar straalde van geluk en ze zijn dan ook zichtbaar gek op elkaar. Speciaal voor de pers was er een fotomoment georganiseerd. Later deze week bezegelen ze het huwelijk nog eens met een groot feest.

Namens de redactie wensen we het echtpaar alle geluk van de wereld toe!

Reacties