Wethouder geeft aftrap voor laatste Vriendenactie Adest Musica

Foto: PR Adest Musica

Adest Musica houdt op 2 juli 2019 een Vriendenactie in het gebied rondom de Teijlingerlaan. Wethouder Rob ten Boden doet op 2 juli de aftrap voor de laatste Vriendenactie. De Vriendenactie is gestart in 2016 en op 2 juli wordt het laatste gebied rondom de Teijlingerlaan in Sassenheim bezocht.

Voorafgaande aan de actie worden er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk. Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica ondersteunen muzikaal deze Vriendenactie.

Waarom vriend worden?

Adest Musica is uit zijn jas gegroeid in de huidige ruimte in SCC ‘t Onderdak in Sassenheim. Wij zijn om die reden in gesprek gegaan met de gemeente Teylingen voor een nieuwe locatie. De nieuwe locatie zal tevens een muziekcentrum worden, waar alle muziek gerelateerde clubs hun onderdak kunnen krijgen. Door de Vriendenactie is Adest in staat om te blijven investeren in de groei van de vereniging en zo ook een topclub te blijven in de Europese muziekwereld.

Vriend worden kan voor € 12,-, € 24,- of € 36,- per jaar. Alle informatie over Vrienden van Adest is te vinden op www.adestmusica.nl/vrienden.

Drum- en Showband Adest Musica

Drum- en Showband Adest Musica is opgericht in 1952 en is een muziekvereniging met drie sprankelende afdelingen. Dankzij de prestaties tijdens het Wereld Muziek Concours en de vele optredens in binnen- en buitenland is Adest Musica een begrip voor velen in Nederland en Europa.

Voorzitter Wim van Vliet vertelt: “De ondersteuning van sponsoren en zeker ook van vrienden zijn voor Adest Musica van wezenlijk belang. Inmiddels hebben we 370 nieuwe Vrienden in Sassenheim sinds we in 2016 zijn begonnen met de Vriendenactie. Daar zijn we heel blij mee. Onze Drum- en Showband handhaaft zich al jarenlang in de Europese top van (amateur)muziekkorpsen. Wij doen onze uiterste best om de positie van Adest Musica in de amateurmuziek te borgen en waar mogelijk te verbeteren, en daarbij hebben de we steun van Vrienden, Grenadiers en Sponsoren hard nodig.”

Reacties