Welzijnskwartier gaat met Street4You weer door de regio!

Foto: Lisa de Blok

Vanaf woensdag 5 juni wordt het elke woensdag middag tot aan de zomervakantie één groot feest in de diverse kernen in de Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Welzijnskwartier organiseert samen met enthousiaste buurtbewoners en samenwerkingspartners weer Street4you. Voor jong tot oud is er van alles te doen. Zet de datum in je agenda en wees er bij!

Wat is street4you? Street4You is een straatspeeldag in jouw wijk, een dag voor jong en oud! Tijdens Street4You is er voor ieder wat wils, van sportieve activiteiten tot aan een ongedwongen kopje koffie met de buren. Street4you staat in het teken van ontmoeting, wijk/buurtbewoners verbinden, van jong tot oud. Dit alles op een ongedwongen, laagdrempelige manier, vanuit leuke activiteiten voor iedereen.

De eerste Street4you wordt gehouden op 5 juni bij de Andreas School in Voorhout. Op deze locatie zal er ook een officiële opening worden gehouden voor de street4you reeks. Vanwege de regio brede aanpak van Welzijnskwartier zal de opening gebeuren door de diverse wethouders, met in hun portefeuille jongerenwerk. Gezamenlijk zal er om 16.00 uur een officieel moment zijn.

Street4you is een straatfestival dat bijdraagt aan het stimuleren van gezonde voeding, voldoende beweging, culturele vrijetijdsbesteding en bevordert de leefbaarheid in de wijk. Dit evenement is bestemd voor jong tot oud. Door een samenwerking tussen jongerenwerkers, opbouwwerkers, lokale netwerkpartners en met vrijwilligers van o.a. jongerencentra, ouders, stagiair(e)s, lokale sporters en kunstenaars wordt elke keer een mooi programma neergezet in één van de dorpskernen.

Tijdens Street4You zijn er o.a. diverse sport en spelactiviteiten, een springkussen, schminken, een koffiecorner, nerf schietbaan, gezonde wraps maken, een knutselhoek, diverse workshops en nog veel meer. Naast de bestaande mogelijkheden staan we ook open voor jouw ideeën! Wil jij je talenten inzetten voor de wijk? Heb je een bepaald talent, ben je dj, danser, rapper of wat dan ook en zou jij een vette demonstratie kunnen geven? Daar geven wij je graag een podium voor! Ook als jij zin hebt om je handen uit de mouwen te steken voor jouw wijk kun je je aanmelden.

Ze kunnen altijd hulp gebruiken bij:

10:00 – 13:00 uur de opbouw van Street4You
13:00 – 17:00 uur de uitvoering van de activiteiten
17:00 – 18:30 uur het afbreken en opruimen

Deelnemen aan de street4you activiteiten is gratis, aanmelden mag. Wil je meer informatie, of wil je helpen als vrijwilliger? Bel, app of mail dan even met Richard: 0610704075. [email protected]

Street4you data

  • 5 juni: Voorhout – Andreas school: Rembrandtlaan 14, 2215 CK Voorhout
  • 12 juni: Sassenheim – Kagerplein: Kagerplein 30, 2172 EA Sassenheim
  • 19 juni: Lisse – Poelpolder: Hannie Schaftlaan 1B, 2162 JB Lisse
  • 26 juni: Noordwijkerhout – Mossenest: Zonnebloem 2, 2211 MN N’wijkerhout
  • 3 juli: Warmond – Sporthal de Geest:De Geestlaan 27, 2361 XM Warmond
  • 10 juli: Hillegom – Cerespark:Thorbeckelaan 40, 2181 VD Hillegom
  • 17 juli: Hillegom – Elsbroekpark: Abellalaan 74, 2182 TZ Hillegom

Reacties

Cookieinstellingen