OpdeKoffie IndeBollenstreek in Voorhout

Foto: Have Fun Events

Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en lekker laagdrempelig te netwerken? Kom dan morgenochtend, woensdag 24 april tussen 9.00 en 11.00 uur, naar OpdeKoffie in de Bollenstreek bij Have Fun Events in Voorhout.

Als ondernemer wil je wel eens op een andere manier netwerken, dan met de zoveelste borrel. Dat kan bij OpdeKoffie in de Bollenstreek. Lisa de Blok (Teylingen.nieuws.nl) en Paul van der Putten (Pluslive-internet en bedrijfsfotografie) organiseren zes keer per jaar, steeds op een laatste woensdagochtend van de maand de netwerkgelegenheid ‘OpdeKoffie’.¬†OpdeKoffie IndeBollenstreek wordt iedere keer op een andere locatie in de Bollenstreek georganiseerd. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Have Fun Events

Op woensdag 24 april is OpdeKoffie IndeBollenstreek te gast bij Have Fun Events in Voorhout. Daar is veel te zien, maar ook te testen! Bedrijfsuitjes, luchtkastelen, solexrijden. Nieuw zijn de tuk-tuk en de e-scooter waarmee men een ritje door de Bollenstreek kunt maken. De Solex tourtochten zijn inmiddels een begrip in de Bollenstreek, maar met deze nieuwe elektrische voertuigen speelt Have Fun Events slim in op de steeds grotere behoefte aan duurzame uitjes. Benieuwd? Je kunt morgen zelf de e-scooter eens uitproberen!

Nieuwe kennismakingen

Iedere keer een andere locatie betekent voor de bezoeker steeds een nieuwe kennismaking. De gastheer of -vrouw heeft dan ook de gelegenheid de locatie en werkzaamheden aan jouw als bezoeker voor te stellen.
Maar ook als bezoeker kun je deelnemen. Per keer zijn er vier plaatsen op de zeepkist beschikbaar! Aanmelden is noodzakelijk. Je hebt dan een minuut om je bedrijf of een project te promoten. Als tegenprestatie vragen wij om iets tastbaars en relevants beschikbaar te stellen voor de verloting onder de aanwezigen. Op deze wijze krijgt jouw presentatie tweemaal aandacht. Voor deze keer zit de zeepkist al vol.

OpdeKoffie IndeBollenstreek

De oorsprong van OpdeKoffie IndeBollenstreek ligt in 2011 en 2012 toen Paul van der Putten en John van der Tol de organisatoren waren van de Open Coffee Bollenstreek. In die jaren groeide het evenement uit tot de grootste netwerkgelegenheid van Nederland, met ruim 150 aanwezigen. Het doel van deze twee ondernemers was echter niet om iedere keer zoveel mogelijk ondernemers te verwelkomen; kwaliteit gaat boven kwantiteit, zoals het echte ondernemers betaamt. En bovendien, de insteek is altijd geweest dat Bollenstrekers elkaar en hun werk leren kennen.

Kom je ook?

Tegenwoordig is het weer echt een gezellige club van lokale ondernemers. Iedereen uit de Bollenstreek is dan ook van harte welkom, ook als je net bent gestart of nog helemaal niemand kent. De sfeer is goed en onderling is er veel interesse in elkaars werk. Een leuke gelegenheid dus om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet interessante netwerk contacten op te doen! Zien we je morgen? Op de website opdekoffieindebollenstreek.nl vind je meer info en mag je je aanmelden (niet verplicht). Je kunt je daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je weet waar en wanneer we elkaar weer ontmoeten. Volg en like ook even de Facebookpagina.

 

Reacties