Lichamelijke beperking of geblesseerd? Volg de clinic bij rolstoelhandbalteam Foreholte!

Foto: hv Foreholte

Zaterdag 4 mei houdt het rolstoelteam van hv Foreholte een clinc. Het team wil graag groeien in leden en dit is het moment om te proberen of handbal iets voor jou is!

Het team is misschien wel het meest bijzondere team van hv Forholte. Onze rolstoelhandballers zetten hun beperking op een goede en positieve manier in, zodat ze als hecht team gezamenlijk kunnen sporten. Het rolstoelhandbalteam verwelkomt dan ook graag (langdurig) geblesseerden of mensen met een lichamelijke beperking in hun team. Handbal je al of deed je een andere sport en ben je geblesseerd geraakt, maar wil je toch graag blijven sporten? Het kan bij hv Foreholte in het rolstoelhandbalteam!

Het is mogelijk om op een vrijblijvende manier kennis te maken met rolstoelhandbal en mee te trainen.“Wat is dit leuk om te doen!”, “Het is veel zwaarder en moeilijker dan ik dacht”, “Zo blijf ik toch lekker in beweging”, zijn reacties die ze vaak horen na een eerste keer meetrainen.

Dus ben je geïnteresseerd in rolstoelhandbal? Kom dan naar de clinic op zaterdag 4 mei in de Tulp te Voorhout. Ze starten de clinic om 10.15 uur en eindigen om 12.00 uur. De Tulp is gevestigd op Jacoba van Beierenweg 118A te Voorhout. Voor meer informatie en aanmelden kan je mailen naar Danielle Damen: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen