Nog meer blije koeien zien?

Foto: PR Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn

Het is lente en de koeien gaan weer de wei in! Kun je er geen genoeg van krijgen of heb je het schouwspel afgelopen weekend gemist? Aanstaande zaterdag 6 april is er weer een kans om de vrolijke sprongen van de koeien met eigen ogen te zien.

Wij kunnen ons bijna geen leuker beeld voorstellen dan een kudde koeien die na een lange winter eindelijk de wei in mag! (Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn)

De koeien van de bevriende boeren van Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn, Rene en Fer Vergeer, gaan ’s morgens om 10.00 uur de wei in! Iedereen is van harte welkom bij dit schouwspel op hun boerderij aan de Wasbeeklaan 23 te Warmond. (Komend vanaf het station is het op de Wasbeeklaan het eerste weggetje links, komend vanuit Warmond is het op de Wasbeeklaan het laatste weggetje rechtsaf en dan helemaal naar het einde rijden/ fietsen. Er is voldoende parkeergelegenheid).

Op zondag 7 april gaan ook de Lakenvelders de wei in bij Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder aan de Zijldijk 8  in Warmond. Om 14 uur zetten ze daar zondag de staldeur open. Parkeergelegenheid is daar beperkt, dus kom bij voorkeur op de fiets.

Reacties

Cookieinstellingen