Een hoop te doen tijdens NLdoet! Help je mee?

Foto: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Lijkt het je leuk om ook de handen uit de mouwen te steken? Er zijn verschillende organisaties in Teylingen die nog wel wat hulp kunnen gebruiken! Bekijk via deze link de website en de kaart van NLdoet om je aan te melden voor de verschillende klussen.

Ook het College van B&W helpt mee tijdens NLdoet. Burgemeester Carla Breuer helpt bij de bingomiddag voor de bewoners van Gerto in Voorhout. Wethouder Bas Brekelmans gaat aan de slag om samen met anderen het groene schoolplein van basisschool De Buitenplaats voorjaar- en zomerklaar te maken en wethouder Rob Ten Boden helpt bij Scouting Scojesa in Sassenheim bij het timmeren van een overkapping van een bakfiets. Vrijdag helpt wethouder Arno van Kempen mee met Sport en Spel in SassemBourg in Sassenheim.

 

Reacties