Klanten AH Sassenheim steunen ‘1915 watches voor Gambia’

Foto: PR

Afgelopen december startten de horloge broers Johnny & Robert Spies de actie ‘1915 watches voor Gambia’. Een actie om te zorgen dat kinderen die de broers persoonlijk kennen, komend jaar naar school kunnen. Daarnaast willen de broers dat er met deze actie minimaal twaalf dozen met bruikbare spullen verstuurd kunnen worden naar het Afrikaanse landje.

Albert Heijn Sassenheim wilde ook graag een steentje bijdragen aan dit mooie doel van de gebroeders Spies. Zij stelden vanaf begin januari vijf weken de donatiebox bij de statiegeldautomaat beschikbaar voor de actie ‘1915 watches voor Gambia’. Afgelopen woensdag werd de opbrengst aan de broers overhandigd, een mooi bedrag van €265,-. Dit geld zal worden ingezet om te zorgen dat onder andere de kinderen van Kalilu naar school kunnen gaan. Verder zullen er voldoende bruikbare spullen verstuurd worden.

Heb jij nog schriftjes, pennen, rugzakjes, speelgoed, elektronica, schoenen/slippers of in nog in goede staat verkerende zomerkleding? Deze kunnen naar 1915 watches opgestuurd worden of op kantoor worden langs gebracht op het volgende adres:

1915 watches
Meer en Duin 299
2163 HE Lisse

Meer informatie over de actie ‘1915 watches voor Gambia’ is te vinden op de website van 1915 watches.

Lees ook: 1915 watches in actie voor Gambia 

Reacties

Cookieinstellingen