Doe mee met het Bloemencorso met luxe of bijzondere wagen

Foto: PR

Het Bloemencorso van de Bollenstreek biedt een unieke kans om jouw onderneming te promoten. Dit kan door deel te nemen aan het corso met een luxe of bijzondere wagen, waarvoor de inschrijving zojuist is gestart.

Succes gegarandeerd.

“Wat is er mooier dan mee te kunnen liften met een evenement dat nationaal en internationaal zo goed op de kaart staat als het Bloemencorso van de Bollenstreek?” zegt bestuurslid Pieter van Waardenburg die zich samen met Ad van Zelst vanuit de commissie marketing toelegt op het werven van corsodeelnemers. “Dit maakt deelname aan het corso een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren. Het miljoenenpubliek dat naar het corso komt kijken, komt letterlijk overal vandaan waardoor iedere doelgroep wel is vertegenwoordigd. En dan nog eens de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt en verspreid via de sociale media. Dit werkt als een olievlek. Daar komt ook nog eens bij dat het Bloemencorso van de Bollenstreek als het eerste grote voorjaarsevenement altijd maximum aandacht krijgt in de media.”

Informatie en begeleiding vanuit het bloemencorso

Sta je inmiddels ook te trappelen om mee te doen als corsodeelnemer? Stuur dan even een berichtje naar [email protected] Pieter van Waardenburg of Ad van Zelst nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je verder te informeren. Zelf contact opnemen mag ook via 06 83601850. Er zijn verschillende deelnamepakketten voorhanden. Ook op de website www.bloemencorso.info is de informatie te vinden.

Corso 2019

Het thema van het Bloemencorso van de Bollenstreek luidt dit jaar ‘Changing World’. Zaterdag 13 april rijdt de bonte stoet zijn 42 km lange tocht van Noordwijk naar Haarlem. De avond ervoor rijdt het feestelijk verlicht door het centrum van Noordijkerhout.

Cookieinstellingen