Donatie Rabobank Bollenstreek voor Veteranenboek Teylingen

Foto: Sven van der Vlugt

Het Rabobank Bollenstreek Coöperatiefonds steunt de realisatie van het Veteranenboek Teylingen. Het fonds doneert daarom maar liefst € 1.000,- aan de Stichting Zinsnede. Hiermee is de realisatie van dit boek met tientallen verhalen van veteranen uit de gemeente Teylingen verzekerd.

Teuntje van Delft, voorzitter van de Stichting Zinsnede, is erg blij met de steun van het Coöperatiefonds. “We willen met het Veteranenboek Teylingen de verhalen behouden van de mensen die zich in verre oorden hebben ingezet voor vrede en veiligheid. Zij vertrokken en waagden hun leven; hun verhalen zijn niet alleen heel fijn om te lezen. Maar het is ook een stukje Teylinger geschiedenis, dat met de komst van het Veteranenboek Teylingen behouden blijft.”

Het Veteranenboek Teylingen verschijnt later dit jaar; in eerste instantie met een oplage van 500 exemplaren. Dit prachtige boek komt vol te staan met indrukwekkende en mooie verhalen van de veteranen zelf, inclusief nooit gepubliceerde foto’s uit privécollecties. De precieze datum, waarop het boek verschijnt, wordt binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie over het Veteranenboek Teylingen of om bijvoorbeeld een donatie te doen, kun je terecht op: www.zin-snede.nl.

Cookieinstellingen