Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019 van start

Foto: Martine Goulmy

Op woensdag 20 maart 2019 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom voor de tweede keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van twee betrokken ondernemers, regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en KIEN Ondernemers Advies. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst!

Hoe werkt het?

Alle deelnemers die met hun bedrijf na 1 januari 2016 zijn gestart ontvangen na aanmelding een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 20 maart 2019 wordt bekend gemaakt.

Let op aanmelden mag zelf maar ook door een derde, maar wel voor 15 februari 2019.

Winnaar 2018

In een uitverkocht Fioretti College in Hillegom maakte juryvoorzitter Dennis van der Voort bekend dat in 2018 de eerste winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek PLUS Tolenaar uit Hillegom werd. Serdar Tolenaar is dit jaar ook een van de leden van de Jury. De overige leden van de jury zijn: Dennis van der Voort van Kien Ondernemers Advies,  Bas Winnubst partner van VDSD uit Lisse, Hans van Schie, accountant en partner van CROP Accountancy en Belastingadvies , Ingrid vd Plas, accountmanager Servicepuntwerk en Marloes Beuk accountmanager MKB RABO Duin & Bollenstreek.

Aanmelden

Heb jij het in je om deze prijs in de wacht te slepen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Let op aanmelden mag zelf maar je kunt ook een ander aanmelden, maar wel voor 15 februari 2019. Aanmelden kan via https://db.meerbusiness.nl/JOP. Meer informatie vind je via deze link.

MeerBusiness Students Award

Gelijktijdig met de Jonge OndernemersPrijs wordt ook de MeerBusiness Students Award uitgereikt. Leerlingen van het Fioretti college in Hillegom moeten voor hun studie in groepsverband een mini onderneming oprichten, een product kiezen, inkopen en verkopen en vervolgens de mini-onderneming weer liquideren. MeerBusiness Duin & Bollenstreek stelt voor deze mini-ondernemers de MeerBusiness Students Award beschikbaar voor de groep met het beste product, bedrijfsplan en invulling.

Ook voor deze doelgroep is een professionele jury beschikbaar. Deze jury bestaande uit; juryleden MB Award, Arie van Erk ,burgemeester van de gemeente Hillegom, Jeroen Joustra, van Steenbergen Advocaten, Dennis Kortekaas namens het  Fioretti college, Ger Medenblik Svala VOLVO, en Koos Burgmeijer directeur van EE CARE zullen in februari de teams beoordelen tijdens hun presentaties in de raadszaal van de gemeente Hillegom.

Reacties