Aanmeerplekken Koudenhoorn afgezet met lint

Foto: gemeente Teylingen

Vandaag zijn door de gemeente Teylingen de passantenhavens en aanmeerplekken op en rondom Koudenhoorn tijdelijk afgezet met lint.

De meeste boten zijn al vertrokken, na de onlangs afgegeven aankondiging vanwege de wijziging van de APV. Boten die er nu nog liggen, hebben vandaag nog een keer formeel te horen gekregen dat ze weg moeten. Ze hebben hier nog tot donderdagochtend de tijd voor, daarna worden de boten op kosten van de eigenaar weggesleept.

Het Openbaar Ministerie heeft zojuist vermeld dat het voorarrest van de drie jongens die eerder op Koudenhoorn zijn aangehouden vanwege het afsteken van zwaar vuurwerk, voorlopig is verlengd. De rechter besloot dat ze voorlopig nog even vast blijven zitten.

In december start de gemeente gesprekken met betrokkenen, zoals de jachthaven-eigenaren, zeilvereniging de Kaag en andere betrokkenen. Zo wordt er samen gekeken naar de uitvoering van de beleidsregels, zodat er op een prettige manier zonder overlast gerecreëerd kan worden zodra het nieuwe seizoen weer van start gaat.

Lees ook: Derde aanhouding Koudenhoorn 

'

Reacties

article
12893
Aanmeerplekken Koudenhoorn afgezet met lint
Vandaag zijn door de gemeente Teylingen de passantenhavens en aanmeerplekken op en rondom Koudenhoorn tijdelijk
https://teylingen.nieuws.nl/nieuws/12893/aanmeerplekken-koudenhoorn-afgezet-lint/
2018-11-19T17:02:20+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/327/2018/11/19165749/koudenhoorn-afzetlint-e1542643089868.jpg
Koudenhoorn
Nieuws