Politie onderzoek naar ontploffing woonboot Warmond

Foto: Google Maps

De politie is een onderzoek gestart nadat zondagavond 4 november omstreeks 22.00 uur een woonboot aan de gemeentehaven in Warmond door een ontploffing werd beschadigd. De bewoner raakte hierbij gewond en moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

Omdat er eerder al vernielingen aan de woonboot waren gepleegd, is er een camera geplaatst. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van de ontploffing te achterhalen. Hierbij worden ook camerabeelden bekeken en getuigen gehoord. Het lijkt er dan ook op dat deze ontploffing geen ongeluk was. Volgens dit artikel van De Teyding werd de bewoner al langer bedreigd door de overlastgevers van Koudenhoorn.

Oproep getuigen

De politie is nu opzoek naar getuigen die zondagavond omstreeks 22.00 uur in de omgeving van de gemeentehaven in Warmind iets gezien of gehoord hebben, wat mogelijk te maken heeft met deze vernieling. Iets gezien of gehoord of heb je meer info? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem je tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Burgemeester besluit tot samenscholingsverbod gemeentehaven en Koudenhoorn

Reacties