Vrouw vermist, laatst gezien in Warmond

Foto: Website politie.nl

Sinds zaterdag 15 september rond middernacht wordt de 77- jarige Co (Jacoba Helena) Olijerhoek uit Oud Ade vermist. Ze is voor het laatst gezien in Warmond en alle informatie is welkom bij dit onderzoek.

Voor het laatst gezien in Warmond

Co is als laatste gezien op zaterdagavond 15 september na een klaverjasavond rond middernacht op de camping De Boekhorst in Warmond. Co heeft grijs golvend haar, 1.75 meter lang en is brildragend. Ze was die avond gekleed in een zalm kleurig jasje en een licht groene broek.

De politie heeft inmiddels wel haar auto, een rode Opel Corsa, gevonden op maandag 17 september vlakbij de camping. Met een duikteam is er vervolgens in het omliggende water gezocht, maar dat leverde niets op.

Meer info?

De politie vraagt nu aan iedereen die deze mevrouw nog gezien heeft om contact op te nemen, of eventuele andere informatie met hen te delen in verband met het onderzoek. Voor informatie over vragen over deze vermissing kun je contact opnemen met de politie via 0800-6070. Je kunt ook op het tipformulier van de politie online terecht via deze website.

Reacties

Cookieinstellingen