Wie doet er mee aan de Sassenheim City Swim?

Foto: Hedda van Ooijen

Duikvereniging Het Onderwaterbos en Zwemvereniging Sassenheim organiseren dit jaar op 26 augustus voor de derde keer de Sassenheim City Swim.

Deze jaarlijkse zwemtocht gaat door de sloten van Sassenheim. De route voor de 700 meter start vanaf het oude buitenzwembad in Sassenheim. Vanaf daar gaat de zwemtocht naar Brasserie Hemels aan het Voorhavenkwartier, waar de deelnemers feestelijk onthaald worden door familie, vrienden en de bewoners van Sassenheim. Het 3000 meter route start in het centrum, dan via de Sassenheimer Vaart, Hellegatspolder en via het oude zwembad weer terug naar het centrum

Bij de feestelijke finish is er voor alle deelnemers een warme beker bouillon en de jonge deelnemers krijgen aan het einde ook een medaille. Inschrijven is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 88 jaar oud. Zwemmers jonger dan 12 jaar moeten onder begeleiding zwemmen van een volwassen deelnemer. De inschrijving is geopend tot en met 21 augustus en kost €5,50 per persoon. Let op, vol=vol.

Er zijn twee afstanden waar je je voor in kunt inschrijven via de volgende linkjes; de 700 meter en de 3000 meter. Daar vind je ook meer info over dit evenement. Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Doe je ook mee?

 

Cookieinstellingen