Speeddaten voor 60-plussers!

Foto: pixabay

Er zijn in de Bollenstreek heel wat senioren die alleen zijn. Veel van deze senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen en hebben behoefte aan georganiseerde ontmoetingsmomenten.

Dat blijkt onder andere uit het grote aantal aanmeldingen bij de eerder, door Welzijn Teylingen, georganiseerde speeddatebijeenkomsten. Dit jaar gaat Welzijn Teylingen samenwerken met Welzijn Noordwijk. Zij organiseren samen op 29 september de derde speeddatebijeenkomst voor 60 plussers in de Bollenstreek.

Naast het samenwerken met Welzijn Noordwijk is er voor gekozen om het ontmoeten voor “activiteitenmaatjes” te laten vervallen. Deze mogelijkheid zal in de toekomst op een andere manier georganiseerd gaan worden. Dit keer kan men zich alleen inschrijven voor het echte speeddaten.

Tijdens het speeddaten kunnen inwoners van de Bollenstreek, die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een goede vriendschap, elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken die één op één plaatsvinden.

Na ongeveer zeven minuten wordt er gerouleerd, zodat men de kans krijgt om iedereen te spreken. Wie weet gaat men aan het einde van de dag naar huis met het telefoonnummer van die nieuwe liefde of goede vriend(in).

De middag vindt plaats op zaterdag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur in Noordwijk. Om de locatie discreet te houden ontvangt men na aanmelding de definitieve locatiegegevens. Deelname bedraagt € 12,50 per persoon. De betaling wordt vooraf voldaan door middel van een automatische incasso.

Aanmelden kan tot 1 september via de website (onder ‘agenda’) van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl. Lukt het niet om via de website aan te melden, dan kan dit ook telefonisch via Welzijn Teylingen: 0252 231805.

Om het klein te houden kunnen er maximaal 48 deelnemers inschrijven. Overige inschrijvingen komen op een wachtlijst en bij voldoende belangstelling wordt er eind november een tweede bijeenkomst georganiseerd.

Voor meer informatie over deze middag kan men contact opnemen met Laura Methorst van Welzijn Teylingen, tel 0252 231805 of met Nikki van der Ven van Welzijn Noordwijk, tel. 071 7114334 .

Reacties