Inzamelingsactie voor kinderboerderij de Kloosterhof

Foto: 112Bollenstreek

Door de verwoestende brand van afgelopen weekend bij Stal Koudenhoorn zijn de vrijwilligers alles kwijt geraakt. Natuurlijk de stal zelf, maar ook alle materialen die er lagen opgeslagen om de dieren te verzorgen, de voorraad met hooi en voedsel voor de beesten, de tractor en ook veel spullen van de vrijwilligers zelf. Alles is verwoest.

Om de pijn een beetje te verzachten, kunnen we met z’n allen wat voor ze betekenen door geld te doneren via een speciale inzamelingsactie. Deze actie is te vinden via deze link: https://www.doneeractie.nl/steun-kinderboerderij-de-kloosterhof/-28927

“Deze locatie is de inkomstenbron voor de anderen locatie van stichting kinderboerderij de Kloosterhof. De stal is afgelopen nacht volledig afgebrand, zo ook de hooiberg met de gehele wintervoorraad hooi. Dit hooi wordt door de vrijwilligers zelf binnengehaald, de tractoren en machines waar dit mee gebeurt zijn eigendom van de vrijwillige beheerders Lotte en Rob. Vanwege de kleine stichting zijn al deze materialen uit eigen zak betaald en helaas niet verzekerd vanwege de hoge kosten. Buiten deze grote schade post is ook alle inboedel verloren gegaan, denk aan gereedschap, schrikdraad en alle persoonlijke spullen van de paardeneigenaren zoals zadels, halsters, voer enzovoort. Om de dieren onderdak te kunnen bieden en de stichting in leven te houden hebben wij geld nodig voor de aanschaf van al deze verbranden materialen.”

De inzamelingsactie loopt goed! De teller tikt momenteel al bijna de €10.000,- aan. Een geweldig bedrag, maar nog niet genoeg. Dus, alle beetjes helpen en kun je ook wat missen? Steun dan door wat te doneren en de vrijwilligers te helpen in deze moeilijke situatie.

'

Reacties

article
12044
Inzamelingsactie voor kinderboerderij de Kloosterhof
Door de verwoestende brand van afgelopen weekend bij Stal Koudenhoorn zijn de vrijwilligers alles kwijt
https://teylingen.nieuws.nl/nieuws/12044/inzamelingsactie-kinderboerderij-kloosterhof/
2018-07-02T16:23:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/327/2018/07/01114645/brand-koudenhoorn.jpg
inzamelingsactie
Nieuws