Gratis MuziekFestival op het Kaageiland

Foto: FB Kaags MuziekFestival

Voor de achttiende keer wordt zondag 1 juli het Kaags MuziekFestival gehouden. Heel Kaageiland is op deze dag het podium voor straattheater, food & drinks, Kaags Festival Markt en natuurlijk veel en gevarieerde live muziek.

Muziekoptredens komen voorbij van onder andere de Bigband Bollenstreek, de David Bowie Tributeband Thin White Duke, Unicum Brassband, popkoor Goed gestemd en Blue Jazzics. Daarnaast zijn er optredens van verschillende Dj’s en andere muzikale acts als coverbands, een blues band, een pianoshow, singer-songwriters en volkszangers.

Om 13.00 uur is de opening door de burgemeester van Kaag en Braassem, Marina v.d. Velde-Menting. Zij zal een symbolische cheque van €5.000,00 aanbieden aan de voorzitter van het Kaags MuziekFestival. Met deze stimuleringsregeling van Rijn- en Veenstreek wil de organisatie het evenement in dit unieke gebied ‘Kaag en de Kagerplassen’ onder de aandacht brengen.

Dit jaar vooral een warm welkom aan jongeren waarvoor een speciaal ‘Dj veld’ is ingericht, waar vanaf 13.00 uur verschillende Dj’s draaien. Een unieke luister/dansomgeving met uitzicht over het water. Naast het luisteren naar muziek kunnen de bezoekers van 13.00 tot 18.00 uur struinen langs tientallen kramen met sieraden, tassen, woonaccessoires, lifestyle producten en meer op de Kaags Festival Markt.

De allerjongsten kunnen meedoen met het straatfestival, geschminkt worden, het springkussen bespringen, gratis zeilen, meedansen en nog veel meer. Op de vernieuwde website (www.kaagsmuziekfestival.nl) is de hele line-up te vinden met een speciale Kaag MuziekFestival Google Map. Hierop kunnen de bezoekers op hun smartphone zien waar de bands spelen.

Alle info is ook te vinden in het Kaags MuziekFestival programmaboekje; bomvol festivalinfo, kortingen en leuke aanbiedingen van de Kaagse ondernemers, zoals een tweede drankje gratis, een bittergarnituur voor festivalprijs, korting op een T-shirt en nog veel meer! Dit boekje wordt gratis uitgedeeld op het festivalterrein, dus zorg dat je die korting pakt! Een primeur is de Kaag MuziekFestival munt. Bij de deelnemende horecazaken op Kaageiland kunnen de munten worden aangeschaft en ingeleverd, het betaalmiddel tijdens dit festival op Kaageiland.

Natuurlijk worden op de Facebookpagina en Instagram steeds de laatste nieuwtjes geplaatst. Kom op de fiets, met de boot of auto en ervaar het ultieme eilandgevoel!

Cookieinstellingen