Kids maken lol tijdens Street4you

Woensdag is op het Van der Sar veldje aan de Spoorlaan in Voorhout de aftrap gegeven voor de reeks Street4you feestjes van het jongerenwerk van Welzijnskwartier. Van 13.00 tot 17.00 uur konden alle kinderen lekker ravotten, spelen en knutselen tijdens de verschillende activiteiten.

Street4you

Het idee van street4you is om een leuke kosteloze speeldag in de wijk te houden, voor jong en oud. De kids konden zich uitleven tijdens een ware ‘nerfbattle’, een potje voetbal of basketbal en andere sportieve activiteiten. Daarnaast konden ze geschminkt worden, lekker knutselen of een lekker fruitspiesje maken. De ouders en buurtbewoners konden ondertussen lekker bijpraten en elkaar ontmoeten.

Veel jongens en meiden kwamen op het Street4you feest af en hadden het zichtbaar naar hun zin. De jongerenwerkers werden ondersteund door de hulp van een aantal vrijwilligers en buurtbewoners bij de verschillende activiteiten.

Volgende editie

Vorig jaar zijn er in totaal acht Street4you edities gehouden in de hele regio. De volgende Street4you in Teylingen wordt voor de eerste keer ook in Warmond georganiseerd. Op woensdag 14 juni van 13.00 tot 17.00 uur in speeltuin De Geest, voor de deur van sporthal De Geest.

De straatspeeldagen worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van de buurt. Welzijnskwartier kan daarom altijd hulp gebruiken bij diverse onderdelen. Van 11:00 tot 13:00 uur wordt er opgebouwd, tussen 13:00 en 17:00 uur zijn de activiteiten en van 17:00 tot 18:00 uur wordt alles weer opgeruimd. Wil je graag een handje mee helpen of heb je nog een leuk idee voor een activiteit, kun je je melden bij Anique van der Klaauw via de mail [email protected] of per telefoon op 06-34133716.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van het jongerenwerk in Teylingen door de Facebookpagina te liken.

Bekijk alle foto’s van Street4you in Voorhout door op ‘Fotoserie’ te klikken onderaan de bovenstaande foto.

Reacties

Cookieinstellingen