Welzijnskwartier organiseert straatspeeldag street4you

Foto: pr

Vorig jaar werden er in de zomermaanden acht street4you evenementen gehouden. Deze straatspeeldagen waren verspreid over de regio en werden gehouden in Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, en Noordwijkerhout.

Dit jaar is er gekozen om de street4you dagen deels in de vakantie en deels buiten de vakantie periode te houden. De eerste street4you wordt gehouden op woensdag 30 mei van 13.00 tot 17.00 uur bij het van der Sar veldje aan de Spoorlaan in Voorhout.

Wat is street4you?

Street4You is een straatspeeldag in jouw wijk, een dag voor jong en oud! Tijdens Street4You is er voor ieder wat wils, van sportieve activiteiten geleidt door de Comibrug tot aan een ongedwongen kopje koffie met de buren. Kortom, een gezellige dag voor jong en oud.

Street4you staat in het teken van ontmoeting en wijk/buurtbewoners verbinden, van jong tot oud. Dit alles op een ongedwongen, laagdrempelige manier, vanuit leuke activiteiten voor iedereen.

Tijdens Street4You zijn er o.a. diverse sport en spelactiviteiten, een springkussen, schminken, een koffiecorner, een nerfbattle, wraps maken, een workshop freerunnen en nog veel meer.

Naast de bestaande mogelijkheden staan ze ook open voor jouw ideeën! Wil jij je talenten inzetten voor de wijk? Heb je een bandje, ben je dj, danser, turnster of wat dan ook en zou jij een vette demo kunnen geven? Daar geven ze je graag een podium voor! Ook als jij zin hebt om je handen uit de mouwen te steken voor jouw wijk kan je je aanmelden.

Ze kunnen altijd hulp gebruiken bij:

  • 11:00 – 13:00 uur de opbouw van Street4You
  • 13:00 – 17:00 uur de uitvoering van de activiteiten
  • 17:00 – 18:00 uur het afbreken en opruimen

Deelnemen aan de street4you activiteiten is gratis. Wil je meer informatie of wil je helpen als vrijwilliger? Bel, app of mail dan even met Richard: 0610704075. [email protected]

De tweede street4you wordt gehouden op 13 juni bij speeltuin/sporthal de Geest in Warmond.

 

Cookieinstellingen