Stichting Oud Sassenheim wil dorp opvrolijken

Foto: SOS

Gaan voor de eigen identiteit of voor het dorpsgevoel is Stichting Oud Sassenheim natuurlijk niet vreemd. Nu het voorjaar er weer aankomt en het corso voor de deur staat, is het dan ook zaak dat Sassenheim weer geurt en kleurt.

Sassenheimvlag en -wimpel

Vorig jaar is de Sassenheimvlag en -wimpel geïntroduceerd. Menige vlaggenmast is er nu mee gesierd. Zoals de nationale driekleur straks weer wappert op Koningsdag en op Bevrijdingsdag, zo hoort de rood-gele Sassenheimse vlag het straatbeeld te gaan bepalen tijdens de komende corsodagen. De vlag deed het ook erg goed tijdens SassemKwizzt 2018 van afgelopen week.

Boot- en tentvlag

De SOS heeft dit jaar een boot- of tentvlag aan haar assortiment toegevoegd. Hier was veel vraag naar toen de straatvlaggen werden geïntroduceerd. De wimpel, boot- en straatvlaggen zijn te koop via de website van Stichting Oud Sassenheim. De nieuwe boot- of tentvlag kost € 15. Hoge nood voor vlag of wimpel? Bel dan met 0252224511.

De vlaggen zijn ook te koop tijdens de eerstvolgende SOS Expositie openstelling op donderdagmiddag 29 maart vanaf 14.00 uur en tijdens de Inloopochtend op donderdag 5 april vanaf 10.00 uur. Tijdens deze Inloopochtend zal Frans van der Wiel weer zijn presentatiereeks voortzetten van ‘Kent u ze nog, de Sassemers’.

Reacties

Cookieinstellingen