Laat je stem horen!!

Foto: Lisa de Blok

Het kan je moeilijk ontgaan zijn; vandaag kunnen we stemmen voor wie er de komende vier jaar in de gemeenteraad zit.

De gemeenteraad maakt de komende periode keuzes die op lokaal niveau merkbaar zijn en die ons dus allemaal aangaan. Het is dus prettig dat wij als burger daar invloed op kunnen uitoefenen door lokaal op onze favoriete partij te stemmen.

Laat je daarbij vooral niet teveel afleiden door de landelijke partijen, die hebben vaak hele andere belangen en andere standpunten dan de partijen die op lokaal niveau werken.

Laat je horen!

Nog niet gestemd vandaag? Ga dat dan alsnog doen! De stembureaus in Teylingen zijn nog tot 21.00 uur open vandaag. Meer weten over het stemmen? Kijk dan nog eens op de website van #Teylingenstemt. Hier vind je adressen van de stembureaus en meer info over de politieke partijen die meedoen.

Wet Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (Wiv)

Je hebt ook een stempas gekregen voor het referendum over de Wiv, de Wet Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. Mocht je hier nog meer informatie over willen om een keuze te kunnen maken, kijk dan bijvoorbeeld op deze site. Of kijk even het volgende filmpje van Arjen Lubach van het VPRO programma Zondag met Lubach.

Cookieinstellingen