Adviesplatform Sociaal Domein in gesprek met lijsttrekkers

Foto: Google Maps

Het Adviesplatform Sociaal Domein Teylingen gaat op woensdag 7 maart in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen over hun plannen voor het Sociaal Domein.

In het Sociaal Domein gaat het onder andere over de WMO, Jeugdzorg, Participatie, Schulddienstverlening en de toegang tot de verschillende voorzieningen. Ben je hier ook benieuwd naar? Dan kun je, als toehoorder, hierbij aanwezig zijn.

Bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 maart van 19.30 tot 21.00 uur in de raadzaal van het Bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 in Voorhout. Je kunt je aanmelden bij de secretaris van het Adviesplatform ([email protected])

Het Adviesplatform

Het Adviesplatform bestaat al zo’n 10 jaar en is ingesteld door het College van Burgemeester en Wethouders. Het Adviesplatform is geen organisatie die individuele belangen behartigd van inwoners, maar adviseert bij de totstandkoming van het beleid. Met zijn adviezen wil het Adviesplatform eraan bijdragen dat elke inwoner in Teylingen mee kan doen. De leden van het Adviesplatform wonen in de gemeente en zijn als ervaringsdeskundige betrokken.

Cookieinstellingen