Leo van der Zon overleden

Foto: pixabay

Leo van der Zon is afgelopen nacht in het ziekenhuis overleden aan acute Malaria. Hij had deze ziekte hoogstwaarschijnlijk deze maand opgelopen tijdens een zakenreis naar Oeganda.

Actief Bollenstreker

Leo zal ontzettend gemist worden in de Bollenstreek. Hij was voormalig wethouder van Teylingen, maar vervulde tegenwoordig allerlei functies, waarmee hij de Bollenstreek een grote dienst bewees. Zo was hij onder andere voorzitter van het Bloemencorso, voorzitter bij Omroep Bo, zat hij in het bestuur van Welzijn Teylingen. Ook was hij algemeen directeur van het bedrijf Floritec en was hij erg actief in de bollensector.

Leo hield erg van fietsen en als het kon fietste hij het liefst ieder weekend een rondje Ringvaart, waarvan hij ons altijd graag op de hoogte hield via Twitter. Dit weekend zou hij 60 jaar zijn geworden.

“Leo, we zullen je erg gaan missen in de Bollenstreek. Bedankt voor al het werk en dat je je altijd met liefde voor onze streek hebt in willen zetten. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden.” (redactie)

Cookieinstellingen