Storm trekt over Teylingen

Foto: Politie Noordwijk Facebook

De hulpdiensten hebben vandaag hun handen vol gehad aan de heftige storm die over ons heen raasde. Er zijn in Teylingen voor zover bekend geen gewonden gevallen, maar er is her en der wel schade ontstaan.

Daken

In de vroege ochtend was het raak aan de Componistenlaan in Voorhout, daar waaide een volledig dak van een huis af. Het dak belandde hierbij in de tuin van de buren. De hulpdiensten haalden de losse stukken weg. Op andere plaatsen, zoals in de Herenstraat in Voorhout vielen er dakpannen naar beneden.

Bomen

Niet alle bomen in onze gemeente waren opgewassen tegen dit heftige weer. De hoofdstraat in Sassenheim werd enige tijd afgesloten, omdat er een grote boom ter hoogte van de apotheek op omvallen stond. In de Wilhelminalaan waaide een kastanjeboom om, die werd met wortel en al uit de grond gerukt. Ook op andere plekken werden er meldingen gedaan van losliggende takken of omvallende bomen.

Verkeer

Het verkeer was vandaag een grote ramp. Zo gebeurde er ongelukken op de A44 en lag ook het openbaar vervoer plat. Het advies van de KNMI was dan ook om vooral niet de deur uit te gaan en dat bleek niet voor niets. Overal stonden files en op stations stonden mensen uren te wachten in de kou.

 

Cookieinstellingen