Toekomst Kagerzoom: Ruimte voor elkaar en de natuur

Foto: Google Maps

Op 23 januari presenteert de gemeente Teylingen het plan voor de Kagerzoom. Ruimte geven aan elkaar en aan de natuur in een levend landschap, dat is het uitgangspunt.

De Kagerzoom is een natuur- en waterrijk recreatiegebied tussen Warmond en Leiden. Het wordt gewaardeerd om de rust, de ruimte en de natuur. Samen met omwonenden, gebruikers, beheerders en grondeigenaren maakte de gemeente Teylingen een plan, dat het bijzondere karakter van de Kagerzoom versterkt en behoudt voor de generaties na ons.

kagerzoom

Iedereen die meewerkte aan het plan en/of betrokken is bij de Kagerzoom is van harte uitgenodigd bij de presentatie aanwezig te zijn. De gemeente Teylingen is benieuwd naar de reacties. De presentatie start om 20:00 uur in de grote zaal van Kerkelijk centrum de Regenboog, Watermolen 1 in Leiden.

Vanaf 19:45 uur zijn de deuren open voor ontvangst. Tijdens de avond is er voor alle aanwezigen gelegenheid op het plan te reageren. De bijeenkomst duurt tot 22:00 uur. Na de bijeenkomst op 23 januari verbetert de gemeente het plan waarna ze het als ontwerp ter vaststelling voorlegt aan het college van Burgemeester & Wethouders.

Meer informatie

Het plan dat gepresenteerd wordt, is vertaald naar een brochure die u kunt downloaden via http://bit.ly/2Eyq1zb. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de herontwikkeling van de Kagerzoom? Neem dan een kijkje op www.kagerzoom.info.

 

Cookieinstellingen