Taxichauffeur beroofd in Voorhout

Foto: pixabay

Een taxichauffeur is zondag 10 december in de vroege ochtend rond 04.15 uur beroofd aan het Kerkzicht, toen hij daar drie mannen naartoe had gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.

De taxichauffeur haalde rond 03.45 uur drie mannen op in Noordwijk. Hij reed het drietal vervolgens naar een pinautomaat aan het Kerkzicht in Voorhout. Toen de mannen de taxichauffeur daar rond 04.15 uur probeerde te beroven, ontstond er worsteling met de drie. Zij sloegen uiteindelijk in onbekende richting op de vlucht.

Signalement

Dader 1 is een jongeman van ongeveer 1.80 m lang. Hij heeft lichtblond half lang haar en droeg een zwarte jas met daaronder een trui met capuchon. Van de andere twee daders is bekend dat zij donker haar hebben en beiden een donkere jas droegen.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van het Kerkzicht in Voorhout omstreeks 04.15 uur iets gezien of gehoord hebben, wat mogelijk met deze beroving te maken heeft. Heb je meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem een tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen