Al meerdere autoruiten ingeslagen

Foto: Maurice Hoogeveen

Het is de laatste dagen weer raak wat betreft het aantal inbraken. Deze maal hebben ze het voorzien op de auto’s, dus wees gewaarschuwd en laat in ieder geval geen kostbare dingen in je auto liggen.

Autoruiten

In de nacht van donderdag op vrijdag werd aan de Johan Dixstraat een zijruit van een auto ingeslagen. Uit de auto bleek de volgende ochtend alleen een oortelefoontje te zijn gestolen. Veel schade dus, voor een vrij magere buit. In Sassenheim sneuvelden in deze wijk bij de Wasbeek de afgelopen week nog minimaal drie auto ruiten. Steeds was de opbrengst nihil; wat kleingeld, een sleutelbos en een veiligheidshamertje. Ook in andere wijken in Sassenheim zijn ruiten ingeslagen.

“Dank inbreker/vandalist die mijn autoraam ingeslagen heeft bij wijk Wasbeek. Dank voor de puinhoop en al dat glas… Dank dat ik dus ’s ochtends vroeg de snelweg niet op kon met m’n auto, m’n klanten af kon bellen en geen inkomsten had die dag. Dank voor de ellende en de kosten die erbij kwamen. Ook de buurman was de klos. En waarvoor? Handje kleingeld en een sleutelbos waar je niets aan hebt!” (Reactie van een van de slachtoffers op Facebook)

Ook vandaag was het weer raak, vanochtend bleken er in de Postwijk bij drie auto’s de zijruiten te zijn ingeslagen. Onder andere aan de Hoffstraweg en aan de Huifkar. Een van de slachtoffers had nog net de dader, een man met een petje op, weg zien fietsen richting de Hoofdstraat.

Er zijn ongetwijfeld nog meer gevallen van autoinbraken geweest en dit zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn; dus wees dus gewaarschuwd en bel bij een verdachte situatie direct de politie.

Reacties