Repair Café Teylingen heeft jullie stem nodig

Foto: Repair Cafe Teylingen

Repair Café Teylingen heeft de ‘Ontmoetingswerkplaats de JoJo’ aan het Hortusplein in Sassenheim volledig opgezet vanuit giften en donaties. Om kans te maken op een bijdrage van Stichting Specsavers Steunt kan er alleen vandaag nog gestemd worden.

Stemmen

Het stemmen kan via deze link. Wanneer het Repair Café in de top drie belandt, maken zij kans om in 2018 financiële ondersteuning te krijgen vanuit het fonds van Specsavers Lisse. Er kan per email adres één keer gestemd worden en na het stemmen op de site ontvang je een email waarin je de stem kunt bevestigen. Het stemmen wordt door de vrijwilligers erg gewaardeerd!

December in de JoJo

Aankomende decembermaand is het mogelijk om op de dinsdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur zelf leuke kersthangers te maken. Voor de feestdagen zijn er in de JoJo leuke cadeautjes te vinden. Natuurlijk in de Weggeefwinkel, maar ook in de KadoJo shop, waar zelfgemaakte artikelen te koop zijn.

Tijdens de volgende Repair Café bijeenkomst op 16 december is er weer een workshop voor kinderen, waarbij kerst kijkdozen worden gemaakt. Aanmelden hiervoor kan in de JoJo (dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.30 uur) of per mail via [email protected]

Lees ook: De JoJo wint de Teylinger prijs

 

Cookieinstellingen