Workshop penningmeester

Foto: pixabay

Stichting Welzijn Teylingen biedt een workshop aan die praktische informatie biedt en bijpraat over het penningmeesterschap. Voor wie penningmeester is of penningmeester wil worden voor een vereniging of stichting geeft deze workshop een goede basis.

De workshop wordt gegeven door Accountantskantoor Van Velzen uit Warmond. Binnen iedere stichting of vereniging gaat geld om, soms relatief veel geld. De in- en uitgaande gelden moeten zo duidelijk mogelijk worden verantwoord. De penningmeester heeft tot taak alles netjes te administreren en regelmatig verslag te doen aan het bestuur en aan de kascommissie. Nu hoeft men echt geen boekhouder of accountant te zijn om penningmeester te zijn voor een vereniging of stichting.

De workshop vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 van 19.30 tot 22.00 uur. Zaken die aan de orde komen zijn: functies en taken penningmeester, inrichting en efficiënt voeren van de administratie, kascommissie en overige onderwerpen in het kort, zoals verzekeringen, ANBI, subsidies en BTW.

Aanmelden kan via de website van Accountantskantoor van Velzen: www.vanvelzenaa.nl/cursus. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Cookieinstellingen