Artiesten treden op in Sassemse huiskamers

Foto: Stichting Cucu

Op zaterdag 18 november zijn een vijftal huiskamers in Sassenheim het podium voor verschillende artiesten: van popartiest tot country zangeres en van Ierse band tot singer-songwriters.

Gastvrije huiseigenaren stellen op deze avond geheel belangeloos hun huiskamers ter beschikking voor het zesde Cucu Walking Huiskamerfestival in Sassenheim. Gasten genieten heerlijk op de bank of op stoelen van fantastische optredens in verschillende huiskamers. Een spannende beleving voor zowel het publiek als de artiesten.

Artiesten

De artiesten dit jaar zijn de up-and-coming pop artieste Laura Beekman (zij maakte samen met Nick en Simon de titelsong voor de film Hartenstrijd), singer-songwriter Tanee van der Hulst, de Ierse band Grieshog, de Amerikaanse country ster Pam MacBeth en het singer-songwriter duo Woody & Cat.

Stichting Cucu

Het festival wordt volledig georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers zodat de gehele opbrengst van de kaartverkoop naar een van de projecten van Stichting Cucu kan. Stichting Cucu is een kleinschalige stichting in Sassenheim en ondersteunt al elf jaar allerlei kinderprojecten in ontwikkelingslanden om kinderen een betere toekomst te geven.

De avond gaat van start bij atelier Comali in Sassenheim. Hier krijgt het wandelende publiek hun persoonlijke route uitgedeeld onder het genot van een drankje. Het eerste optreden begint om 20:00 uur. Tussen de optredens door loopt het publiek naar het volgende huis. Het laatste optreden eindigt om 22:30 uur. De avond zal zich voortzetten in cafe de Voogd.

Kortom, het wordt een avond vol spetterende muziek onder het genot van heerlijke drankjes in gezellige huiskamers, en dat allemaal voor het goede doel. Iedereen is welkom. Kaarten kosten 17,50 euro per persoon en zijn vooraf te koop via www.cucu4children.nl.

Cookieinstellingen