Inspirerende Lifestyle & Health Markt

Foto: pixabay

Op zaterdag 7 oktober staat de eerste editie van de Lifestyle & Health Markt op het programma. Een actief en inspirerend evenement, waarbij ruim 35 organisaties zich presenteren op het gebied van bewegen, lifestyle, voeding en gezondheid.

Lifestyle & Health Markt

De Lifestyle & Health Markt is bedoeld voor alle leeftijden en er is dan ook voor ieder wat wils. Het doel is om mensen zich bewust te laten worden van een gezonde levensstijl en daarover informatie, tips en tools aan te bieden.

Het wordt georganiseerd door SassemBourg, wat inmiddels is uitgegroeid tot het gezondheidscentrum van Sassenheim. Hier zitten veel praktijken, die allemaal gezondheid hoog in het vaandel hebben. Een geschikte plek dus, voor een Lifestyle & Health Markt.

Activiteiten

Vanuit de deelnemende partijen zijn er allerlei uiteenlopende activiteiten opgezet. Zo kun je een smoothie bij elkaar fietsen op de ‘Smoothiefiets’, diverse gezondheidschecks laten doen, meedoen aan een workshop muziek en dans, boksen of een proefles Yoga en je kunt je uitleven op de stormbaan of tijdens het ‘tandpasta sjoelen’.

Er worden reflexzonemassages gegeven, je kunt je conditie laten testen en nog veel meer. Speciaal voor de kinderen is de poppendokter de hele dag aanwezig, waar ze met hun pop of knuffel op het spreekuur langs komen. 

Gezonde lifestyle

Genoeg te doen dus, maar er is ook een heleboel informatie over een onderwerp dat in populariteit steeds verder toeneemt; een gezonde lifestyle en gezonde voeding. Voeding is onlosmakelijk aan gezondheid verbonden en ook vertegenwoordigd tijdens de markt.

Dit event vindt plaats van 11.00 tot 16.00 uur in SassemBourg op de Jan van Brabantweg 1 in Sassenheim. Het is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk. Wethouder van Kempen zal het event aftrappen om 11.00 uur op de Smoothiefiets.

Cookieinstellingen