Meedoen met ‘Jesus Christ Superstar’ de musical?

Foto: pixabay

Vanaf maandag 2 oktober start het jongerenwerk van Welzijnskwartier met de musical lessen van rockmusical ‘Jesus Christ Superstar’.

Iedereen heeft wel eens van deze klassieker gehoord en heeft misschien de film of de toneeluitvoering wel eens gezien. Nummers als ‘I don’t know how to love him’ en ‘Superstar’ hebben grote bekendheid verworven.

De lessen staan onder begeleiding van Sindy Rietvink en Lisanne de Kruijk. Sindy heeft zelf ervaringen opgedaan in de musicals ‘The Wave’ en de ‘Lion King’. Als regisseur heeft ze vorig seizoen de musical ‘Footloose’ in Ex Voto begeleid en opgezet. Nu is ze weer terug, samen met Lisanne om JCS op de planken te brengen.

De musical lessen zijn bedoeld voor jongeren in de leeftijd 13 tot 18 jaar. Zoals aangegeven beginnen de lessen op maandag 2 oktober van 19.30 tot 21.30 uur en duren tot medio april (met uitzondering van de kerstvakantie). Deelname kost € 25,- voor de gehele cursus en uitvoering, te betalen bij aanvang van de cursus.

De uitvoering is voorlopig gepland op zaterdag 21 april 2018. De lessen vinden plaats in Ex Voto (kleine zaal). Jongerencentrum Ex Voto is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118b te Voorhout.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier op te vragen via [email protected] of door te bellen naar 0252-229952 (op wo,do,vr-middag)

Cookieinstellingen