SassemKwizzt; nieuwste evenement van Sassenheim

Foto: PR

Binnenkort kent Sassenheim weer een nieuw evenement: SassemKwizzt! Vorige week is officieel hiervoor De Stichting SassemKwizzt opgericht en is de website gelanceerd.

SassemKwizzt betekent een gezellige, competitieve én leerzame avond voor alle inwoners van Sassenheim, van jong tot oud. Het fenomeen is in Brabant al enkele jaren een hit en spreidt zich nu ook uit over de rest van het land.

Initiatiefneemster Linda van Soerland, van oorsprong een Brabantse en fanatieke dorpsquizzer, maar inmiddels alweer enkele jaren wonend in Sassenheim, dacht “dit gaat Sassenheim ook heel leuk vinden!”. Met een groepje van acht heeft de Stichting SassemKwizzt de avond inmiddels op poten gezet.

SassemKwizzt

Met een team dat je zelf samenstelt, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging, kies je een locatie van waaruit het team gaat spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een café, bedrijf of clubhuis. Aan het begin van de avond haal je als team het kwizzboek met de vragen op, en aan het einde van de avond lever je deze – zo goed mogelijk ingevuld – weer in.

De kwizz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten en zelfs een geheime opdracht. Tijdens de kwizz mag je alles opzoeken en iedereen bellen. Natuurlijk ga je voor zoveel mogelijk punten om met jouw team eerste te worden, maar het is vooral een gezellige avond met elkaar. En ongetwijfeld leer je nog wat over je eigen dorp!

Die ene goede collega die bijvoorbeeld in Utrecht woont, mag natuurlijk ook meedoen. De kwizz gaat niet alleen over Sassenheim en deelname is ook zeker niet alleen voor Sassenheimers. Je moet alleen de avond zelf wel op één locatie in Sassenheim spelen.

Eerste editie

De eerste editie van SassemKwizzt vindt plaats op vrijdagavond 23 maart 2018. Inschrijven is sinds kort mogelijk op www.sassemkwizzt.nl en er is ook al een Facebook pagina. Teams die voor 1 november inschrijven, krijgen een hint die ze gaat helpen op de kwizzavond! De finale-avond, met de uitslagen en prijsuitreiking, is op 14 april 2018. Noteer die dus ook alvast in je agenda!

Cookieinstellingen