Welzijnskwartier organiseert tienerdagen

Foto: pixabay

Tijdens de herfstvakantie houdt jongerenwerk Welzijnskwartier Teylingen twee tienerdagen. De dagen vinden plaats in jongerencentrum ex-voto (Jacoba van Beierenweg 118B, Voorhout) op 17 oktober en in jongerencentrum Fascinus (Van Alkemadelaan 14, Sassenheim) op 20 oktober.

Deze tienerdagen zitten vol met leuke, actieve en interessante activiteiten. Er wordt op beide dagen gestart om 10.00 uur en het zal rond 18.00 afgelopen zijn. De eerste activiteit is een creatieve workshop, we gaan aan de slag met newspaper art. We zullen veel lijm en verschillende technieken gebruiken. Aquarelverf en/of inkt.

Na de creatieve workshop volgt een smaaktest, je wordt bewust gemaakt dat je ook met handen en neus kan proeven… Je gaat met de smaaktest meerdere kruiden, smaken en etenswaren proberen te herkennen met een blinddoek om. Door al dit proeven krijg je natuurlijk trek en Welzijnskwartier zal beide dagen dan ook zorgen voor een gezonde lunch met voor iedereen wat wils.

Na de lunch volgt er een workshop zelfverdediging. Deze wordt gegeven door Budo Academy Tenno. We gaan een lekkere actieve workshop volgen waarin we Wado Ryu Karate Jujutsu gaan leren. Wat? Een op Jujutsu gebaseerde Japanse karatestijl. Wado Ryu is een hybride sport met karate en jujutsu elementen. Door de verfijnde en subtiele toepassing van kracht en structuur in de technieken is deze sport uitermate geschikt voor iedereen.

Als laatste sluiten we af met een graffiti workshop. We gaan een mooi kunstwerk maken met de bekende graffiti spuitbussen onder leiding van een ervaren graffiti artiest. Inschrijven kost €15,- voor de hele dag, inclusief lunch en kan via [email protected]

De werkstukken die je maakt mag je uiteraard mee naar huis nemen. De tienerdag is voor jongeren van 10 tot ongeveer 14 jaar. Voor meer informatie kan je bellen met Richard 0610704075. Meer informatie over het jongerenwerk is te vinden op de Facebook pagina.

Cookieinstellingen