10 jaar Up2Stage met Laura Beekman

Foto: Up2stage

Zondag 17 september zal musicalgroep Up2Stage samen met Laura Beekman optreden in park Rusthof tijdens de culturele middag.

Van 15.00 tot 16.00 uur zal UpStage eerst optreden met ‘Best of ten years’ waarbij in een leuke medley een aantal leden en oud-leden zullen optreden. Vanwege het 10 jarig jubileum van Up2Stage zullen een aantal topnummers van de laatste 10 jaar de revue passeren.

Ook Laura Beekman zal hierin als oud upper meedoen, samen met Tannee van der Hulst, Maarten van Wijk, Gijs Overvliet, Eva Klein, Lotte en Nienke Burgmeijer. Uiteraard zal het 10e jaar door de huidige groep van Up2Stage worden gezongen met een voorproefje van de jubileumshow ‘Enigami, een land vol fantasie!’.

Op deze zondag zullen ook de flyers van deze show worden uitgedeeld en de eerste kaarten beschikbaar zijn. Als klap op de vuurpijl zal Laura een aantal eigen nummer zoals ‘Zoete witte wijn’ laten horen, waarmee ze dit jaar het Nederlands podium heeft bestormd.

Een mooi programma en een uur genieten met Up2Stage en Laura. Daar blijf je niet voor thuis, dat mag je niet missen! Voor meer informatie kijk je op de website www.up2stage.nl.

Cookieinstellingen