1915 watches 1e finalist Starterswedstrijd LEF!

Foto: PR

De Sassenheimse broers Johnny & Robert Spies hebben sinds het behalen van de eerste ronde van ‘Starterswedstrijd LEF!’ Britta van Egmond als coach voor het LEF! traject. De afgelopen maanden hebben de broers zich samen met Britta voorbereid op de halve finale van 12 september.

Op 30 meI wisten de broers zich al te plaatsen voor de volgende ronde van de wedstrijd met hun houten horlogemerk ‘1915 watches’, wat van begin af aan al razend populair is. Het was een spannende strijd tussen drie enthousiaste ondernemers. Maar LEF is meer dan alleen de presentaties. In het coachen zit ook een stukje ontwikkeling als ondernemer.

“Door de snelheid waarmee wij aan ons merk hebben gebouwd de afgelopen twee jaar, vergeet je om terug te kijken en te reflecteren.” zegt Robert, “Dankzij Britta hebben wij ons zelf en de afgelegde weg goed kunnen reflecteren.”.

Tijdens de halve finale waren de Broers als derde kandidaat aan de beurt. Tijdens de presentatie hebben de broers laten zien wat ze tot nu toe bereikt hebben. Hoe ze vanaf de keukentafel het huis uit zijn gegroeid. En met welke innovaties ze momenteel bezig zijn. Na de vijf minuten van de broers was het podium twee minuten voor Britta. Zij hield een sterk pleidooi waarin zij vertelde fan te zijn en dat Johnny & Robert twee unieke ras ondernemers zijn. En zo sloot zij af “Hout is het nieuwe goud”.

Tijdens de pauze ging de jury in beraad, maar al snel waren zij er uit en werd de spanning in de zaal opgebouwd. 1915 watches is als eerste door naar de finale van LEF! 2017. Deze finale zal plaats vinden op 7 november in de Leidsche schouwburg. Wie de tegenstanders worden voor 1915 watches is nog niet bekend. Hiervoor is het nog wachten op de uitslag van de tweede halve finale op 26 september.

Reacties