Nieuw seizoen gezelligheid in het Havencafé

Foto: Havencafe

Op 14 september gaat het Havencafé weer open. Iedereen die opzoek is naar een stukje gezelligheid en een leuke activiteit of een lekkere maaltijd, kan terecht aan de Bijweglaan 4.

Voor het nieuwe seizoen is een gevarieerd programma opgesteld. Zo kan men op 14 september creatief bezig zijn met schelpen, worden er op 28 september gezelschapsspelletjes gedaan en gaat men op 12 oktober aan de slag met een pompoen. Deze activiteiten zijn gratis. Een kleine bijdrage voor de kosten wordt, indien mogelijk, op prijs gesteld.

Maaltijden

Onder het motto ‘Samen eten is leuker’ worden er eens per maand driegangenmaaltijden aangeboden voor de prijs van 5 euro. De eerste maaltijd is op 28 september. Dankzij een team van vrijwilligers kunnen deze maaltijden worden gerealiseerd. Het team is onlangs uitgebreid met een Syrische kok, waardoor men nu ook kan genieten van Syrische gerechten.

Voor meer informatie en het volledige programma kan men terecht op www.havenkerksassenheim.nl. De activiteiten vinden om de 14 dagen plaats op donderdagmiddag van 14.15 uur tot 16.15 uur. Aanmelden is niet nodig. De maaltijden beginnen om 17.30 uur, inloop vanaf 17.00 uur. Opgeven voor de maaltijden is verplicht en kan op de maandag voor de maaltijd bij Eef Vonk tel.nr.: 0252 221289. Er is plaats voor 20 personen.

Cookieinstellingen