Scouting Boerhaavegroep start nieuw seizoen

Foto: Scouting Boerhaavegroep

Op 26 augustus is het nieuwe seizoen bij de Scouting Boerhaavegroep van start gegaan. Vanaf deze week zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Zomerkampen

Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen en kabouters (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Apeldoorn om Belle en het Beest de helpen.

De verkenners (jongens, 11 t/m 15 jaar) hebben een week doorgebracht in een Romeins kampement in Ommen. De Padvindsters (meisjes, 11 t/m 15 jaar) hadden een talentenjacht in Heeze. De explorers (15 t/m 18 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn naar Engeland gegaan en hebben daar onder andere Londen bezocht.

Gave activiteiten!

Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het zelf bouwen van een schommelbank tot het lopen van een spannende ontdekkingstocht. Maar ook primitief pizza’s bakken in een houtgestookte oven, creatief knutselen en weekendkampen staan op het programma.

Laat je uitdagen!

Kan jij wel tegen een stootje? En spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens kijken! Je kunt Scouting Boerhaavegroep vinden aan de Sportlaan 5 in Voorhout (tegenover de ijsbaan). Je mag vier keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.boerhaavegroep.nl

Cookieinstellingen