Diefstal van gereedschap en fietsen

Foto: Politie Noordwijk

De politie is opzoek naar getuigen van de diefstal van fietsen en gereedschap in Sassenheim. Hiervoor is via Burgernet een oproep verstuurd naar mensen uit de buurt.

De diefstal heeft plaatsgevonden op vrijdag 4 augustus tussen 00:50 uur en 01:40 uur in de omgeving van de Zandslootkade en aan de Friezenhorst in Sassenheim. Daar zijn die nacht diverse spullen gestolen, waaronder fietsen en gereedschap.

De politie is ook opzoek naar de eigenaar van de fiets die op de foto boven dit artikel staat afgebeeld. Deze werd gevonden aan de Zandslootkade in dezelfde nacht dat de diefstal heeft plaatsgevonden.

Signalement

Er zijn die nacht twee personen gezien, die vermoedelijk te maken hadden met deze diefstal. Een van de personen was gekleed in een zwarte broek, zwarte hoody met capuchon over zijn hoofd. Van de andere is geen signalement.

Heb jij of heeft één van je huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als er iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neem dan direct contact op met de politie via deze link. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie liever anoniem wilt doorgeven, kan je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Cookieinstellingen